Online afspraak maken?
U kunt ons ook bellen.
T: 020-6476828
E: info@quasmile.nl

quasmile
Laan rozenburg 30-32
1181 ER Amstelveen

quasmile bankras
Den Bloeyenden wijngaerdt 3
1183 JM Amstelveen
Sfeerbeeld

Kaakklachten:

 

Factoren die bijdragen aan het ontstaan van kaakklachten is overmatig of verkeerd gebruik van de kaken (overbelasting), bijvoorbeeld door:

• tandenknarsen en klemmen
• overmatig kauwgom gebruik en nagelbijten
• slecht of onvolledig gebit

Soms speelt stress een rol of zijn er andere lichamelijke aandoeningen, denk maar aan doorbijten of verbijten in moeilijke situaties.

TMD:

Deze klachten kunnen onder andere pijn veroorzaken in en rond het kaakgewricht en kunnen een uitstralende pijn naar de omgeving van het oor en het oor zelf geven. Hebt u last van de spieren dan kan dit hoofdpijn of een vermoeid gevoel in de kaken geven.

Een van deze klachten is een knappend geluid in het kaakgewricht. Soms kan dit tot gevolg hebben dat de mond niet ver genoeg open gat of niet goed gesloten kan worden. Knappen van het kaakgewricht leidt niet tot gewrichtschade.

Diagnose:

Voordat tot behandeling wordt overgegaan, is het van belang duidelijk vast te stellen wat bij u mogelijk de oorzaak van uw kaakklachten is. Zo nodig zal een plan voor behandeling worden opgesteld.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken kan dit ook door het contact formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vergeet niet u telefoonnummer in te vullen.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
LenteActie
 
 

kroon op implantaat

1600,-

kroon of facing

495,-

 

tandbleekbehandeling

 295,-

Boek nu online!!!

(klik)

 

bedragen zijn all-inn